Αποστολές

ΕΛΛΑΔΑ

Όλες οι αποστολές εντός Ελλάδας γίνονται μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών Πόρτα-Πόρτα των ΕΛ.ΤΑ. και δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής, ανεξαρτήτως αξίας της παραγγελίας.

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέχρι τις 15:00 ώρα Ελλάδας αποστέλλονται την ίδια ημέρα, αλλιώς την επόμενη εργάσιμη. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται βράδυ Παρασκευής, Σάββατο και Κυριακή αποστέλλονται τη Δευτέρα.

Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι στη διεύθυνση παράδοσης θα είναι κάποιος παρών για την παραλαβή. Όλες οι παραγγελίες απαιτούν υπογραφή από τον παραλήπτη κατά την παράδοσή τους. Σε περίπτωση που ο courier δε σας βρει στη διεύθυνση που δηλώσατε, θα σας αφήσει μια ειδοποίηση για να επικοινωνήσετε μαζί του και να κανονίσετε νέα ώρα παράδοσης.

Μπορείτε να παρακολουθείτε που βρίσκεται ανά πάσα ώρα η παραγγελία σας στον παρακάτω σύνδεσμο

https://www.elta-courier.gr/search ή καλώντας στο 11120.

 

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Ελλάδα 1-2 εργάσιμες ημέρες ΔΩΡΕΑΝ
Ευρώπη 1-3 εργάσιμες ημέρες ΔΩΡΕΑΝ (για αποστολές πάνω από 200 ΕUR)

ή 9.95 EUR

 

ΕΥΡΩΠΗ

Οι αποστολές στην Ευρώπη γίνονται με την εταιρία ταχυμεταφορών FEDEX και είναι δωρεάν για παραγγελίες πάνω από 200 ευρώ. Τα έξοδα αποστολής για αγορές κάτω των 200 ευρώ είναι 9,95€

Η παράδοση γίνεται μεταξύ 1-3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα αποστολής στις περισσότερες χώρες.

Όλες οι παραγγελίες απαιτούν υπογραφή από τον παραλήπτη κατά την παράδοσή τους. Σε περίπτωση που ο courier δε σας βρει στη διεύθυνση που δηλώσατε, θα σας αφήσει μια ειδοποίηση για να επικοινωνήσετε μαζί του και να κανονίσετε νέα ώρα παράδοσης.

Μπορείτε να παρακολουθείτε που βρίσκεται ανά πάσα ώρα η παραγγελία σας στον παρακάτω σύνδεσμο

https://www.fedex.com/apps/fedextrack/