Κέρδισε Περισσότερα για το Χρυσό σου

ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ
(PM London Fix)
$ 1847.04
per troy ounce

Ζητήστε το ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΚΕΤΟ

Mετατρέψτε τον χρυσό σας σε μετρητά!

Πώς η PAYMYGOLD προσφέρει την καλύτερη τιμή για το χρυσό σας?

Κόβουμε τους μεσάζοντες
Στην PAYMYGOLD διαθέτουμε τη δική μας κάθετη μονάδα ανακύκλωσης χρυσού. Έτσι συναλλάσσεστε απευθείας με το χυτήριο λαμβάνοντας έως και 95% της καθαρής αξίας του χρυσού σας.
Εξειδικευμένοι Εκτιμητές
Στην Paymygold διαθέτουμε μια ομάδα εξειδικευμένων εκτιμητών. Εκτιμάμε κάθε αντικείμενο ξεχωριστά, από ανεπιθύμητα παλιά κοσμήματα μέχρι κοσμήματα με διαμάντια ή επώνυμα κοσμήματα ώστε να προσφέρουμε πάντα την καλύτερη δυνατή τιμή με βάση την πραγματική τους αξία.
Δυνατότητα Μεταπώλησης
Δεν είναι όλα τα αντικείμενα το ίδιο. Στην PAYMYGOLD σας παρέχουμε τη δυνατότητα να πουλήσετε τα αντικείμενα σας στον τελικό καταναλωτή κερδίζοντας έτσι έως και 40% περισσότερα από την αξία των πρώτων υλών.

Χρυσός
που αγοράσαμε
πρόσφατα

RECENTLY BOUGHT

Τρόποι Πώλησης

ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Έλα σε ένα κατάστημα PAYMYGOLD για επί τόπου εκτίμηση και πληρωμή.

ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Μπορείς να στείλεις τα αντικείμενα σου δωρεάν και ασφαλισμένα από την άνεση του σπιτιού σου.

ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ

Χρησιμοποίησε την υπηρεσία της παρακαταθήκης και κέρδισε έως και 40% περισσότερα χρήματα.

Έχετε Ακόμα Ερωτήσεις;

Κάθε προσφορά μας υπολογίζεται με βάση κυρίως τους παρακάτω παράγοντες. Τη τιμή του χρυσού όπως αυτή διαμορφώνεται την ημέρα της εκτίμησης, LondonPmFix, την περιεκτικότητα των αντικειμένων σας σε χρυσό, το βάρος τους καθώς και αν κάποιο κόσμημα είναι επώνυμο ή έχει διαμάντια. Με βάση τους παραπάνω παράγοντες, σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή τιμή.

Στην Paymygold προσφέρουμε δύο διαφορετικούς τρόπους να πουλήσετε τα κοσμήματά σας: Πώληση online ή πώληση στο κατάστημα. Με την υπηρεσία πώλησης online μπορείτε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια να πουλήσετε τα αντικείμενά σας από την άνεση τους σπιτιού σας. Η υπηρεσία καλύπτει όλη την επικράτεια της Ελλάδας. Αν επιλέξετε να πουλήσετε σε ένα κατάστημα Paymygold το φιλικό, εξειδικευμένο προσωπικό μας θα εκτιμήσει τα κοσμήματά σας, μπροστά σας και θα πληρωθείτε επί τόπου.

Μπορείς να επιλέξεις να πληρωθείς με τους εξής τρόπους:

  • Με κατάθεση στον τραπεζικό σας λογαριασμό
  • Με επιταγή τραπέζης
  • Με μετρητά