Επιστροφές/Αλλαγές

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την αγορά σας, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας. Σε περίπτωση επιστροφής μπορείτε να επιλέξετε μία από τις παρακάτω εναλλακτικές.

Αλλαγή Είδους

Τα προϊόντα μπορούν να αλλαχθούν με οποιοδήποτε διαθέσιμο είδος.

Επιστροφή Χρημάτων

Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται άμεσα από την στιγμή που τα επιστρεφόμενα είδη παραληφθούν και ελεγχθούν.

Προκειμένου να γίνει δεκτή η επιστροφή, όλα τα προϊόντα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ετικέτες, την αρχική τους συσκευασία,  τα συνοδευτικά έγγραφα κτλ. Η συσκευασία της αποστολής πρέπει να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά τη μεταφορά επιστροφής των προϊόντων.

Η PAYMYGOLD διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί επιστροφές που δεν είναι εξουσιοδοτημένες ή/και δεν αποστέλλονται σύμφωνα με τους όρους. Σε περίπτωση μη-εγκεκριμένων ή μη αποδεκτών επιστροφών, τα προϊόντα θα επιστρέφονται στη διεύθυνση αποστολής της αρχικής παραγγελίας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Για να επιστρέψετε την αγορά σας, απλά ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

  • Συνδέσου στο λογαριασμό σου στο PAYMYGOLD και επίλεξε το προϊόν που επιθυμείς να επιστρέψεις ή στείλε email με το αίτημα σου στο [email protected]
  • Εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης του αιτήματος σας για επιστροφή και πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές σας. Αυτό το email θα περιλαμβάνει και τον αριθμό εξουσιοδότησης αλλαγής (RAN) καθώς και οδηγίες για το πώς να οργανώσετε την αποστολή της επιστροφής σας.
  • Επιβεβαιώστε στο email εάν επιθυμείτε αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων.
  • Συμπλήρωσε το δελτίο επιστροφής καθώς και το έντυπο του courier που εσωκλείεται στο πακέτο σου για να συνοδεύσουν την επιστροφή σου.
  • Κάλεσε συνεργαζόμενο courier για να παραλάβει το πακέτο της επιστροφής από τον χώρο σου.
  • Μέσα στις επόμενες μέρες θα λάβετε το ποσό της επιστροφής σας.

ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Επιστροφές από Carrier** Έξοδα Επιστροφής
Ελλάδα ΕΛΤΑ Χρέωση Πελάτη
Ευρώπη FEDEX,TNT Χρέωση Πελάτη

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Αν θέλετε να επιστρέψετε κάτι που αποκτήσατε μέσω της ιστοσελίδας μας, σας συνιστούμε να το κάνετε γρήγορα & απλά πηγαίνοντας σε ένα από τα καταστήματά μας με το κόσμημα που θέλετε να επιστρέψετε μαζί την απόδειξη αγοράς.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις με την παραγγελία σας, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών σε οποιαδήποτε από τις τρεις εύκολους τρόπους:

  1. Ζωντανή Συνομιλία μέσω του live chat στο www.paymygold.com
  2. Στείλτε μας ένα email στο [email protected]
  3. Καλέστε μας στο 210 3227999